Φίλες και φίλοι,

Το 13ο Συνέδριο Παιδιατρικής με θέμα “Κατευθυντήριες Οδηγίες (Guidelines) στην Παιδιατρική”, το οποίο διοργανώνεται από την Εταιρεία Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Παιδιατρική σε συνεργασία με την Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και την Παιδιατρική Κλινική του Θεραπευτηρίου Metropolitan και ήταν προγραμματισμένο για τις 13-15 Μαρτίου 2020, στο ξενοδοχείο Grand Serai των Ιωαννίνων ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω των εκτάκτων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί και στη χώρα μας εξ αιτίας της επαπειλούμενης πανδημίας από τον κορονοϊό SARS-CoV2.

Ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Συνεδρίου έχει οριστεί το τριήμερο 9-11 Οκτωβρίου 2020, ενώ ο τόπος διεξαγωγής παραμένει ο ίδιος, το ξενοδοχείο Grand Serai των Ιωαννίνων.

Μαζί με το 13ο Συνέδριο Παιδιατρικής, θα διεξαχθεί και το αρχικά προγραμματισμένο για τις 10 Οκτωβρίου 4ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της Παιδιατρικής Metropolitan, το οποίο, λόγω των ειδικών συνθηκών, συγχωνεύεται με το 13ο Συνέδριο Παιδιατρικής κι έτσι δεν θα υπάρξει ξεχωριστή εκδήλωση στην Αθήνα, ειδικά φέτος.

Η Οργανωτική Επιτροπή έχει ήδη προβεί σε όλες τις αναγκαίες διευθετήσεις, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή μετάθεση και διεξαγωγή του Συνεδρίου στη νέα ημερομηνία που ορίστηκε.

Με εκτίμηση,

Δημήτριος Καφετζής
Ομ. Καθηγητής Παιδιατρικής

Αικατερίνη Σιώμου
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παιδιατρικής – Παιδιατρικής Νεφρολογίας, Διευθύντρια Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων

Γεώργιος Τσόλας
Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής
Νοσοκομείο Metropolitan

Απαντήστε