Αγαπητοί Συνάδελφοι, Αγαπητοί Φίλοι, 

Η ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. συνεχίζοντας το ταξίδι της γνώσης, της επιμόρφωσης και της ευαισθητοποίησης, μαζί με την ESRA HELLAS και την Α’ Αναισθησιολογική Κλινική & Κέντρο Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας του Πανεπιστημίου Αθηνών, επιλέγει φέτος τον τόπο των θεραπευτών Κενταύρων και της Αργοναυτικής Εκστρατείας, τον Βόλο, για την διοργάνωση του «22ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας», 15-18 Σεπτεμβρίου, 2022. 
Είναι αλήθεια ότι την τελευταία διετία οι Αναισθησιολόγοι, Αλγολόγοι, Ιατροί Παρηγορικής και άλλοι επαγγελματίες υγείας σε όλη την Ελλάδα, σαν σύγχρονοι Αργοναύτες παλεύοντας μέσα στην τρικυμία της Πανδημίας 24 ώρες το 24ωρο, περνώντας από Συμπληγάδες στον Ωκεανό, υπερβαίνοντας τα όρια της σωματικής, ψυχικής και πνευματικής τους αντοχής, κέρδισαν το έπαθλο της αξιοσύνης και της καλοσύνης. 
Ο Αγώνας όμως συνεχίζεται. Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε ενεργά στο επιστημονικό και κοινωνικό πρόγραμμα του Συνεδρίου μας, έτσι ώστε να στεφθεί με επιτυχία το Επιστημονικό Ταξίδι μας. Το Συνέδριο θα γίνει με φυσική παρουσία και ταυτόχρονη διαδικτυακή αναμετάδοση (live streaming), σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα. Περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε στο Συνεδριακό Κέντρο, ERGON SHOWGROUND στο Βόλο. 
Φιλικά Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής 
Οι Πρόεδροι Ιωάννα Σιαφάκα & Μαρία Κοκολάκη