γαπητοί κυρίες και κύριοι,

Η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) σας προσκαλεί στο Διεθνές Σεμινάριο με θέμα το ρόλο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στον Καρκίνο και τίτλο “Cancer Control in Primary Care Course”. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2024 στο Ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα.

Το σεμινάριο διοργανώνεται σε συνεργασία με την Αμερικανική Εταιρεία Κλινικής Ογκολογίας (ASCO) και είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα, αναδεικνύοντας τη σημασία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου. Συμμετέχουν υψηλού κύρους επιστήμονες από την Αμερική, την Ευρώπη και τη χώρα μας, με εξειδίκευση και εμπειρία στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας για τον καρκίνο, όπως φαίνεται στο συνημμένο Επιστημονικό Πρόγραμμα.

Πρόκειται για μια σημαντική επιστημονική εκδήλωση που αφορά πολλές ιατρικές ειδικότητες και άλλους επιστήμονες υγείας. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί η ευκαιρία για περαιτέρω ανάπτυξη της γνώσης και της εμπειρίας τους, αναγνωρίζοντας τη σημασία της πρωτογενούς-δευτερογενούς πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου. Σημειώνεται ότι η εκδήλωση έχει αξιολογηθεί και θα λάβει μοριοδότηση από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ).

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν για τους ειδικευόμενους ιατρούς, νοσηλευτές, άλλους επιστήμονες υγείας και για τους φοιτητές, ενώ για τους ειδικούς ιατρούς υπάρχει κόστος εγγραφής στα 100€. Σας προτείνουμε να εξασφαλίσετε έγκαιρα τη θέση σας, συμπληρώνοντας κατάλληλα τη Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής, λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος και του επιστημονικού επιπέδου της εκδήλωσης. Η προθεσμία για τις εγγραφές λήγει την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.

Η Οργανωτική και η Επιστημονική Επιτροπή συστήνουν τη φυσική παρουσία για καλύτερη παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος, ωστόσο, παρέχεται και η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το “Cancer Control in Primary Care Course” είναι διαθέσιμες στην ΕΟΠΕ (κα Ναταλία Χατζηφώτη, 2106457971, nchazifoti@hesmo.gr).

Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε ένα εκπαιδευτικό ταξίδι που θα εμπλουτίσει τις γνώσεις και την πρακτική σας για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στον καρκίνο και το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει τόσο στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της νόσου, όσο και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Σας περιμένουμε!