Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Με την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τη Διημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικών Λοιμώξεων (ΕΛ.Ε.Π.Λ.) που θα πραγματοποιηθεί υβριδικά την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Porto Palace, στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από δύο χρόνια διαδικτυακών συναντήσεων λόγω της πανδημίας η φετινή διημερίδα πραγματοποιείται στην φιλόξενη Θεσσαλονίκη. Έχουμε έτσι την ευκαιρία να συναντήσουμε φίλους και συναδέλφους από όλα τα μέρη της Ελλάδας και να συζητήσουμε πάνω στις πιο πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις σε θέματα σχετικά με τις Λοιμώξεις.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία θεμάτων από όλο το φάσμα των Παιδιατρικών Λοιμώξεων που ενδιαφέρουν τόσο τους Λοιμωξιολόγους όσο και τους Παιδιάτρους. Θα συζητηθούν οι νεότερες εξελίξεις σχετικά με την πανδημία COVID-19 αλλά και θέματα που αφορούν τον έλεγχο της μετάδοσης των λοιμώξεων και την ορθή χρήση αντιβιοτικών, την αντιμετώπιση σοβαρών λοιμώξεων σε ανοσοκατασταλμένους ασθενείς, τα νεότερα αντιβιοτικά και τους εμβολιασμούς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει βιβλιογραφική ενημέρωση και διαδραστικές παρουσιάσεις περιστατικών που πάντα προσελκύουν το ζωηρό ενδιαφέρον των συμμετεχόντων.

 Για την online εγγραφή σας παρακαλούμε πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο online εγγραφή Για το τελικό πρόγραμμα παρακαλούμε πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο τελικό πρόγραμμα

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Διημερίδα είναι διαθέσιμες στις ιστοσελίδες: www.elepl.gr και www.globalevents.gr

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος και να συμβάλετε με την ενεργό συμμετοχή σας στην επιτυχία της φετινής μας συνάντησης.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Μαρίζα Τσολιά
Η Πρόεδρος της ΕΛ.Ε.Π.Λ.

Γραμματεία Διημερίδας
Καραγεώργη Δώρα
Associate Project Manager
Tηλ: 2310 247743/34
E-mail: dora@globalevents.gr