Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Η Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικών Λοιμώξεων (ΕΛ.Ε.Π.Λ.) με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στη Διημερίδα Παιδιατρικών Λοιμώξεων που θα πραγματοποιηθεί υβριδικά την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Porto Palace, στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από δύο χρόνια διαδικτυακών συναντήσεων λόγω της πανδημίας η φετινή διημερίδα προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην φιλόξενη Θεσσαλονίκη. Θα έχουμε έτσι την ευκαιρία να συναντήσουμε φίλους και συναδέλφους από όλα τα μέρη της Ελλάδας και να συζητήσουμε πάνω στις πιο πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις σε θέματα σχετικά με τις Λοιμώξεις.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία θεμάτων από όλο το φάσμα των Παιδιατρικών Λοιμώξεων που ενδιαφέρουν τόσο τους Λοιμωξιολόγους όσο και τους Παιδιάτρους. Θα συζητηθούν οι νεότερες εξελίξεις σχετικά με την πανδημία COVID-19 αλλά και θέματα που αφορούν τον έλεγχο της μετάδοσης των λοιμώξεων και την ορθή χρήση αντιβιοτικών, την αντιμετώπιση σοβαρών λοιμώξεων σε ανοσοκατασταλμένους ασθενείς, τα νεότερα αντιβιοτικά και τους εμβολιασμούς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει βιβλιογραφική ενημέρωση και διαδραστικές παρουσιάσεις περιστατικών που πάντα προσελκύουν το ζωηρό ενδιαφέρον των συμμετεχόντων.

 Για την online εγγραφή σας παρακαλούμε πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο online εγγραφή
Για το επιστημονικό πρόγραμμα παρακαλούμε πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο
επιστημονικό πρόγραμμα

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Διημερίδα θα είναι διαθέσιμες στις ιστοσελίδες: www.elepl.gr και www.globalevents.gr

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος και να συμβάλετε με την ενεργό συμμετοχή σας στην επιτυχία της φετινής μας συνάντησης.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Μαρίζα Τσολιά
Η Πρόεδρος της ΕΛ.Ε.Π.Λ.

Γραμματεία Διημερίδας

Καραγεώργη ΔώραAssociate Project Manager
Tηλ: 2310 247743/34
E-mail: dora@globalevents.gr