Αγαπητοί συνάδελφοι, 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας ξεκινάει το πρόγραμμα συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης για την εκπαιδευτική περίοδο 2023 – 2024. 

Η πρώτη εκπαιδευτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 6:30 μμ στην αίθουσα  του Δικηγορικού Συλλόγου Ημαθίας (δίπλα από τα γραφεία του ΙΣΗ).

Καλεσμένος μας ομιλητής θα είναι ο γνωστός σε πολλούς παθολόγος Γεώργιος Παππάς ο οποίος θα μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία του μιλώντας μας με θέμα:

“ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”

Ο Γεώργιος Παππάς έγινε μεν γνωστός από το Facebook όπου δημοσιεύει τακτικά το “Ημερολόγιο του Κορωνοιού” αλλά έχει μια μεγάλη προϋπηρεσία και εμπειρία στο χώρο των λοιμώξεων όπως μπορείτε να δείτε στο σύντομο βιογραφικό του στο επισυναπτόμενο παρακάτω link.  

Την εκδήλωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε διαδικτυακά από το σχετικό Facebook Event, κάνοντας κλικ στο παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/events/985043402585766

Όσοι συνάδελφοι δεν διαθέτουν Facebook, μπορούν να παρακολουθήσουν την ομιλία επισκεπτόμενοι τον παρακάτω σύνδεσμο όπου επίσης μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση:

https://medicalwebinars.blogspot.com/2023/09/lessons-learned-covid-pappas.html

Επίσης, την εκδήλωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε κατευθείαν από το YouTube στον παρακάτω σύνδεσμο:

Με εκτίμηση

Πρόδρομος Ισαακίδης

Πρόεδρος ΙΣΗ