Ένας από τους στόχους της Ελληνικής Παιδοαλλεργιολογικής Εταιρείας είναι η  επικοινωνία της επιστημονικής κοινότητας που ασχολείται με την παιδοαλλεργιολογία στην Ελλάδα με την ευρύτερη παιδιατρική οικογένεια. Αισιοδοξούμε η παρούσα προσπάθεια της αποστολής των  ενημερωτικών δελτίων να αποτελέσει ένα τέτοιο μέσο γνωριμίας και επικοινωνίας.

Με πολλή χαρά το διαπιστώνουμε όλο και πιο συχνά, καθώς παρακολουθούμε την ενεργό συμμετοχή ολοένα και περισσότερων μελών στα δρώμενα της εταιρείας μας. O ιστότοπος της Ελληνικής Παιδοαλλεργιολογικής Εταιρείας αποτελεί ένα μέσο αλληλοενημέρωσης των μελών και των φίλων συναδέλφων της ΕΠΕ, αλλά και βήμα επικοινωνίας με γονείς ή άλλους που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τα θέματα που αφορούν στο παιδί με αλλεργικές εκδηλώσεις.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της εταιρείας στο www.pedallso.gr!

Το 13ο Ετήσιο Παιδοαλλεργιολογικό Συνέδριο πραγματοποιήθηκε φέτος στο Royal Olympic Hotel, από τις 30/09/2022 μέχρι τις 02/10/2022, με μεγάλη επιτυχία και συνέδρους από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Το συνέδριο διεξήχθη αποκλειστικά με φυσική παρουσία , κάτι που περιμέναμε με ενθουσιασμό. Συμμετείχαν καταξιωμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στο φετινό Συνέδριο δόθηκε μεγάλη έμφαση στην πρόληψη των αλλεργικών νοσημάτων.
Η Ελληνική Παιδοαλλεργιολογική Εταιρεία συνεχίζει και θα συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό του γενικού Παιδιάτρου και του Παιδοαλλεργιολόγου. Τόσο με ξεχωριστές εκπαιδευτικές ευκαιρίες όσο και με την  εκπροσώπηση επί  των πρακτικών θεμάτων που ανακύπτουν κατά την άσκηση του λειτουργήματός τους.