Εκ μέρους του Προέδρου του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Γιατρών και  του Συνεδρίου, κ. Γιώργου Πατούλη, με χαρά σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τις εργασίες του πρώτου Διαδικτυακού Συνεδρίου του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών σε συν διοργάνωση με το Διεθνές Ιπποκράτειο ίδρυμα της Κω και  την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα του ΙΣΑ, το οποίο θα διεξαχθεί διαδικτυακά το Σάββατο 20 Μαρτίου, 2021, με θέμα  “Ο Ιπποκράτης Ενώνει τις πέντε Ηπείρους ” .

 Στο Συνέδριο συμμετέχουν 30 διακεκριμένοι συνάδελφοι από 15 χώρες και αναμένεται να φέρει στο φως πολύτιμα δεδομένα για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας επιδημίας, αλλά και για την αξία της Ιπποκρατικής Ιατρικής Επιστήμης σε συνδυασμό με την αρχαία Ιατρική άλλων χωρών. Στόχος μας ως Παγκόσμιο Ιπποκράτειο Ινστιτούτο Ιατρών είναι να συγκεράσουμε την δυναμική των Ελλήνων Ιατρών παγκοσμίως και να αναδείξουμε τα αποτελέσματα της συνεργασίας όλων των Ιατρών στις 5 ηπείρους, θέτοντας παράλληλα στο επίκεντρο τον Έλληνα Πατέρα της Δυτικής Ιατρικής , Ιπποκράτη.

 Μπορείτε να κάνετε δωρεάν εγγραφή και να παρακολουθήσετε ζωντανά το Συνέδριο εδώ https://www.livemedia.gr/hippocratesyear21
Επίσημη γλώσσα του Παγκόσμιου συνεδρίου είναι η Αγγλική και δεν θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση.
Παρακαλούμε θερμά όπως ενημερώσετε τα Μέλη σας για την παρούσα πρόσκληση/κάλεσμα και θα ήταν τιμή μας να σας έχουμε διαδικτυακά κοντά μας.

Ο Πρόεδρος

Του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών και του Συνεδρίου

Γιώργος Πατούλης
Περιφερειάρχης Αττικής

Πρόεδρος ΙΣΑ