Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η ομάδα Μυοκαρδιοπαθειών, Βασικής Έρευνας και Κληρονομικών Παθήσεων της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και η Α΄ Παιδιατρική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, σας προσκαλούν στο Σεμινάριο: «Πρακτικά Θέματα Παιδοκαρδιολογίας – Μυοκαρδιοπάθειες» που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το Σάββατο 28 Νοεμβρίου. Το ετήσιο αυτό σεμινάριο αποτελεί το 17ο της σειράς Πρακτικά Θέματα Παιδοκαρδιολογίας, που λόγω των ειδικών επιδημιολογικών συνθηκών δεν πραγματοποιείται εφέτος με φυσική παρουσία.

Το Σεμινάριο έχει τη στήριξη και εφέτος όπως και στα προηγούμενα χρόνια της Α΄ Παιδιατρικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με την ευχή του χρόνου να μπορέσει να γίνει με φυσική παρουσία στο Αμφιθέατρο του Χωρεμείου Ερευνητικού Εργαστηρίου, κοιτίδα εκπαίδευσης και ενημέρωσης των παιδιάτρων της Χώρας.

Το σεμινάριο έχει στόχο να δώσει την ευκαιρία προβληματισμού και συζήτησης συχνών καθημερινών αλλά και σπάνιων, όχι όμως λιγότερο σημαντικών, καρδιολογικών θεμάτων των παιδιών και εφήβων.

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής έχουμε την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα, πατήστε εδώ

Απαντήστε