Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Κλινικής Αναισθησιολογίας & Μετεγχειρητικής Εντατικής Θεραπείας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση της Επιστημονικής Εκδήλωσης με τίτλο ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ: Βελτιώνοντας την Έκβαση. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας και θα πραγματοποιηθεί στις 11-12 Νοεμβρίου 2022 στο Ξενοδοχείο Du Lac στα Ιωάννινα σε συνεργασία με την Ιατρική Εταιρεία Ιωαννίνων.

Η συμβολή της σύγχρονης Αναισθησιολογίας σε όλα τα στάδια προσέγγισης και αντιμετώπισης του χειρουργικού ασθενούς κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική. Οι νέες εξελίξεις στον τομέα της Αναισθησιολογίας και της Περιεγχειρητικής Ιατρικής αλλά και η σημαντική επίδραση του Αναισθησιολόγου στη βελτίωση της έκβασης των ασθενών βρίσκεται στο επίκεντρο του προγράμματός μας. Κατά την διάρκεια του διημέρου, θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες σχετικά με τις νεότερες τεχνικές και προσεγγίσεις στον χώρο της Αναισθησιολογίας, αλλά και να επικοινωνήσουμε δημιουργικά με συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων, στοχεύοντας στον εκσυγχρονισμό των μεθόδων και την αποτελεσματικότερη διαχείριση των ασθενών μας.

Με σκοπό την ουσιαστική συμβολή στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, αλλά και την εναρμόνιση της εκδήλωσής μας στις σύγχρονες επιστημονικές τάσεις, στο πλαίσιο της εκδήλωσης πρόκειται να διεξαχθούν διαλέξεις, στρογγυλές τράπεζες, λόγοι-αντίλογοι αλλά και ζωντανές επιδείξεις από καταρτισμένους επιστήμονες.

Με ιδιαίτερη χαρά αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στην Επιστημονική Εκδήλωση της Κλινικής μας. Προσδοκούμε τη φυσική σας παρουσία, την ενεργό συμμετοχή σας και την ενίσχυση της συνεργασίας μας, που εν πολλοίς θα κρίνουν και την επιτυχία της εκδήλωσης.

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Πέτρος Τζίμας

Αναπληρωτής Καθηγητής Αναισθησιολογίας
Διευθυντής Κλινικής Αναισθησιολογίας & Μετεγχειρητικής Εντατικής Θεραπείας
Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων