Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο ετήσιο συνέδριο «Διαγνωστικοί Αλγόριθμοι & Σύγχρονες θεραπευτικές Προσεγγίσεις στην Παθολογία» στις 8 & 9 Οκτωβρίου 2021 στα Ιωάννινα.

Η διοργάνωση αποτελεί συνέχεια του συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε πέρυσι κάτω από τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες της πανδημίας αλλά με ιδιαίτερη επιτυχία και σημαντικό αριθμό συναδέλφων διαδικτυακά.

Συνεχίζοντας την εκπαιδευτική αυτή προσπάθεια με πανελλήνιο χαρακτήρα φέτος προσδοκούμε στη φυσική σας παρουσία και τη συμπληρωματική χρήση του διαδικτύου με ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα καλύπτει τους περισσότερους τομείς που άπτονται στην παθολογία και στην συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση.

Κατά τη διάρκεια των δύο αυτών ημερών, θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε συνεδρίες με συμμετοχή καταξιωμένων ομιλητών σε θεματολογία που καλύπτει το σύνολο των παθολογικών παθήσεων που απασχολούν καθώς και τα καθημερινά διαγνωστικά και θεραπευτικά διλήμματα που αντιμετωπίζουν οι παθολόγοι και άλλες εμπλεκόμενες ειδικότητες εντός και εκτός του νοσοκομειακού περιβάλλοντος.

Αναμένοντας να σας καλωσορίσουμε στα Ιωάννινα,

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
στην επίσημη σελίδα www.med-ioannina.gr 

Με εκτίμηση,
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Χαράλαμπος Μηλιώνης
Καθηγητής Παθολογίας,
Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Διευθυντής Α’ Παθολογικής Κλινικής,
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, Ιωάννινα