Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Λόγω της κατάστασης που όλοι ζήσαμε με την πανδημία του SARS-CoV2, δεν ήταν δυνατή η πραγματοποίηση του 30ού Μετεκπαιδευτικού Σεμιναρίου Παιδιατρικής που διοργανώνει η Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών κάθε χρόνο στο πλαίσιo των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της.

Αντί αυτού, και στην προσπάθειά επίτευξης του στόχου μας για τη συνεχή ενημέρωση των συναδέλφων παιδιάτρων σχετικά με τις νεότερες εξελίξεις στο επιστημονικό πεδίο της Παιδιατρικής, διοργανώνουμε το παρόν webinar με επίκαιρη θεματολογία.

Η συνεχιζόμενη επιμόρφωση σε όλο το φάσμα της Παιδιατρικής αποτελεί ουσιαστική συνδρομή στο δύσκολο έργο του Παιδιάτρου για την πρόληψη και προαγωγή της υγείας των παιδιών και των εφήβων με βάση την τεκμηριωμένη επιστημονική γνώση.

Έχετε τη δυνατότητα, συνδεόμενοι στην ιστοσελίδα του Σεμιναρίου, να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας, να παρακολουθήσετε τις συνεδρίες και να υποβάλλετε τις πιθανές ερωτήσεις σας διαδικτυακά.

Η ιστοσελίδα του Σεμιναρίου είναι: http://paedcourse2020.fohevents.gr/

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο 30ό Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Πατρών που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020. Η παρουσία σας και η ενεργός συμμετοχή σας θα συμβάλλει στην επιτυχία του Σεμιναρίου.

Με εκτίμηση

Γαβριήλ Δημητρίου
Καθηγητής Παιδιατρικής και Νεογνολογίας
Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής
ΜΕΝ Νεογνών – ΜΕΘ Παίδων ΠΓΝΠ

Κατεβάστε το πρόγραμμα απο εδώ

Απαντήστε