Το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης ενάντια στην Κακοποίηση των Παιδιών εκπονείται από τη Μονάδα Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» και το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας ΕΚΠΑ με την υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού σωματείου ΕΛΙΖΑ.

Σε αυτή την εκπαιδευτική δράση, μας τιμά με την παρουσία και εισήγησή της η Dr. Resmiye Oral, MD Children’s Hospital at Dartmouth Child Advocacy & Protection Program.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 12.00 – 15.00.

Για να δείτε το επιστημονικό πρόγραμμα του Σεμιναρίου παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Η εγγραφή στο Σεμινάριο είναι δωρεάν.
Με την ολοκλήρωση, ο κάθε συμμετέχοντας εφόσον έχει συμπληρώσει τα ερωτηματολόγια (pre &post) θα μπορεί να κατεβάσει τη βεβαίωση παρακολούθησης απο την πλατφόρμα.

Πατώντας στο παρακάτω κουμπί εγγραφής, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα εγγραφής.

Για την εγγραφή σας πατήσετε εδώ
Το webinar θα μαγνητοσκοπηθεί για εκπαιδευτικούς λόγους.

Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, για την παρακολούθηση της ζωντανής μετάδοσης του σεμιναρίου «Η πιθανότητα κακοποίησης – παραμέλησης στον παιδιατρικό θάνατο και στην κρίσιμη νόσο» εισέρχεστε στη διαδικτυακή πλατφόρμα
https://projector-web.gr/everest/gr/eliza1309

Στη δεξιά πλευρά της σελίδας καταχωρείτε τα ακόλουθα στοιχεία εισόδου :

E-mail : το email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας
Κωδικός : τη λέξη eliza

Στη συνέχεια πατάτε το κουμπί «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ EVENT» και «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ».

Παρακαλούμε μέχρι την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11:00 π.μ, όπως συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης θα κληθείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο εκ νέου, ώστε να αξιολογηθεί η αλλαγή στη γνώση και στάση σας και κατόπιν να σας αποσταλεί η βεβαίωση συμμετοχής. Οι πληροφορίες που θα συμπληρώσετε θα αξιοποιηθούν για εκπαιδευτικούς και μόνο λόγους και δεν πρόκειται να γίνει καμία συσχέτιση των προσωπικών σας στοιχείων με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης.

Pre-seminar – Ερωτηματολόγιο

Post-seminar – Ερωτηματολόγιο