Εκ μέρους του Σωματείου ΕΛΙΖΑ – Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μία διαδραστική εκπαίδευση που θα υλοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη 23 Μαρτίου και στόχο έχει να επιμορφώσει επαγγελματίες υγείας για τη διαχείριση περιστατικών παιδιών με υποψία σωματικής κακοποίησης.

Η Διαδραστική εκπαίδευση: Αναγνώριση της παιδικής κακοποίησης στην πρώτη γραμμή εκπονείται από τη Μονάδα Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας ΕΚΠΑ και το τμήμα Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας, Α’ Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική ΕΚΠΑ, Νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” με την υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού σωματείου ΕΛΙΖΑ.

Σε αυτή την εκπαιδευτική δράση, μας τιμά με την παρουσία και εισήγησή της η Dr. Resmiye Oral, MD Children’s Hospital at Dartmouth Child Advocacy & Protection Program.

Η εκπαίδευση είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ θα δοθεί και βεβαίωση συμμετοχής. Εγγραφές μπορούν να γίνουν στο ακόλουθο link

https://projector-web.gr/everest/gr/eliza2303/registration

Ακολουθούν όλες οι πληροφορίες.

Η Διαδραστική εκπαίδευση: Αναγνώριση της παιδικής κακοποίησης στην πρώτη γραμμή εκπονείται από τη Μονάδα Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας ΕΚΠΑ και το τμήμα Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας, Α’ Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική ΕΚΠΑ, Νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” με την υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού σωματείου ΕΛΙΖΑ.

Σε αυτή την εκπαιδευτική δράση, μας τιμά με την παρουσία και εισήγησή της η Dr. Resmiye Oral, MD Children’s Hospital at Dartmouth Child Advocacy & Protection Program.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί υβριδικά , με φυσική παρουσία απο το Αμφιθέατρο “Κωνσταντίνος Παπαδάτος” του Νοσοκομείου Π. & Α. Κυριακού και ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση, την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 στις 13.00 – 17.00.

Για να δείτε το επιστημονικό πρόγραμμα του Σεμιναρίου παρακαλούμε πατήστε εδώ >>.

Η εγγραφή στο Σεμινάριο είναι δωρεάν.
Με την ολοκλήρωση, ο κάθε συμμετέχοντας καλείται να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης (διαθέσιμο στην πλατφόρμα μετάδοσης).

Πατώντας στο παρακάτω κουμπί εγγραφής, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα εγγραφής.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Το webinar θα μαγνητοσκοπηθεί για εκπαιδευτικούς λόγους.

Οι διαδικτυακοί συμμετέχοντες μετά τη λήξη του σεμιναρίου, εφόσον εισέλθουν στην πλατφόρμα καταχωρώντας τα στοιχεία εισόδου τους, μπορούν να κατεβάσουν τη ψηφιακή βεβαίωση παρακολούθησής τους (pdf) από τη σελίδα της διαδικτυακής μετάδοσης πατώντας το κουμπί ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ.

Οι συμμετέχοντες με φυσική παρουσία θα λάβουν στο mail τους πιστοποιητικό από τη γραμματεία του σεμιναρίου εντός 10 ημερών από τη λήξη.

Παρακαλούμε όπως πριν και μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης. Οι πληροφορίες που θα συμπληρώσετε θα αξιοποιηθούν για εκπαιδευτικούς και μόνο λόγους και δεν πρόκειται να γίνει καμία συσχέτιση των προσωπικών σας στοιχείων με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης.
Pre – Ερωτηματολόγιο
Post – Ερωτηματολόγιο

Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, για την παρακολούθηση της ζωντανής μετάδοσης του σεμιναρίου «Διαδραστική εκπαίδευση: Αναγνώριση της παιδικής κακοποίησης στην πρώτη γραμμή» ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Πατήστε στο «Είσοδος στο event» και πληκτρολογείστε τα στοιχεία πρόσβασης, δηλαδή το email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας και για password τη λέξη eliza στα αντίστοιχα πεδία και πατήστε το κουμπί «Είσοδος στο event».
  2. Επιλέγετε «LIVE» για να παρακολουθήσετε ζωντανά το σεμινάριο.