Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, έχω την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να σας ανακοινώσω τη διοργάνωση του 12ου  Συνεδρίου Υποειδικοτήτων Παιδιατρικής το οποίο θα πραγματοποιηθεί υβριδικά (φυσική παρουσία & ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση) στις 25-27 Φεβρουαρίου 2022, στο ξενοδοχείο Royal Olympic, στην Αθήνα.

Η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι Παιδίατροι αλλά και οι συνάδελφοι άλλων ειδικοτήτων στο Συνέδριο, μας ωθεί στη δημιουργία ενός ακόμα πιο επιμορφωτικού επιστημονικού προγράμματος, στοχεύοντας στην ανταλλαγή απόψεων αλλά και στον εμπλουτισμό των γνώσεων όλων μας με νέες και σύγχρονες ιδέες. Υπ’ αυτό το πρίσμα και συνεπείς στη δέσμευσή μας για συνεχή αναβάθμιση του προγράμματος, προχωρήσαμε σε ενεργό συνεργασία με διακεκριμένους συναδέλφους των Υποειδικοτήτων της Παιδιατρικής, με στόχο να εμπλουτίσουμε τα ερεθίσματα που θα προσφέρουμε στους συμμετέχοντες.

Στην προσπάθεια μας αυτή, διακεκριμένοι Ομιλητές από όλο το φάσμα των Παιδιατρικών Ειδικοτήτων, θα διευρύνουν τους ορίζοντές μας και θα συμβάλλουν στην αναζήτηση νέων  τρόπων και μεθόδων,  για την αναβάθμιση της σύγχρονης Παιδιατρικής Επιστήμης.

Ελπίζουμε και φέτος να τιμήσετε το Συνέδριο με την ενεργό συμμετοχή σας. Είμαστε σίγουροι ότι η παρουσία σας στις αίθουσες θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων του Συνεδρίου και θα αναδείξει τη δυναμική της Παιδιατρικής κοινότητας στην Ελλάδα.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Ανδρέας Κωνσταντόπουλος

Ομ. Καθηγητής Παιδιατρικής
Πρόεδρος της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας
Για να δείτε το προκαταρκτικό Επιστημονικό Πρόγραμμα τουΣυνεδρίου, παρακαλούμε πατήστε εδώ

Το 12ο Συνέδριο Υποειδικοτήτων Παιδιατρικής μοριοδοτείται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, με 16 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME/CPD Credits).
Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του 12ου Συνέδριου Υποειδικοτήτων Παιδιατρικής.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε πατήστε εδώ.
Για τη διαμονή των συνέδρων έχουν εξασφαλισθεί δωμάτια στο ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC.
Πραγματοποιήστε έγκαιρα την κράτηση της διαμονής σας!

Για περισσότερες πληροφορίες και κόστος διαμονής, παρακαλούμε πατήστε εδώ.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ