Αγαπητοί Φίλοι και Συνάδελφοι,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της με ιδιαίτερη χαρά σάς προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο 14ο Πανελλήνιο Παιδοαλλεργιολογικό Συνέδριο που οργανώνει η Ελληνική Παιδοαλλεργιολογική Εταιρεία, στην Αθήνα 1-3 Δεκεμβρίου 2023 .

Πιστοί όπως και κάθε χρόνο στη δέσμευσή μας να βελτιώνουμε και να εμπλουτίζουμε συνεχώς το περιεχόμενο των επιστημονικών μας εκδηλώσεών, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα που βασίζεται στην ευρεία θεματολογία, παρουσιάζοντας θέματα όσο το δυνατό πιο πρακτικά, τα οποία ενδιαφέρουν και απασχολούν τον γενικό Παιδίατρο με στόχο πάντα την προβολή της νέας τεκμηριωμένης γνώσης.

Με αυτό το στόχο και με τη φιλοδοξία να πετύχουμε την αμεσότητα στην επικοινωνία και την ανταλλαγή των απόψεων, το συνέδριο μας εφέτος καινοτομεί με την δημιουργία εκπαιδευτικών συζητήσεων, διαδραστικών συνεδριών και hands-on σεμιναρίων. Επιπλέον, με τα κλινικά φροντιστήριο θα δοθεί η ευκαιρία για εξάσκηση σε πρακτικά θέματα παιδoαλλεργιολογικού ενδιαφέροντος.

Προσκεκλημένοι πολύ υψηλού επιπέδου ομιλητές, από το εξωτερικό και την Ελλάδα, μας τιμούν με την παρουσία τους. Ως οργανωτές ενθαρρύνουμε και παροτρύνουμε κυρίως τους νέους συναδέλφους να υποβάλουν περιλήψεις εργασιών τους, ώστε να παρουσιάσουν την επιστημονική τους έρευνα αλλά και την κλινική τους εμπειρία.

Έχουμε τη βεβαιότητα ότι και αυτήν τη φορά το Πανελλήνιο Παιδοαλλεργιολογικό Συνέδριο θα προσφέρει τη χαρά της νέας γνώσης αλλά και την απόλαυση της ανθρώπινης επικοινωνίας. Προσβλέπουμε στην ενεργή και παραγωγική συμμετοχή σας. Από την πλευρά μας θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αρτιότερη οργάνωση του συνεδρίου και τη φιλοξενία σας.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ να σας υποδεχθούμε!!

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,

Σοφία Τσαμπούρη
Πρόεδρος Ελληνικής Παιδοαλλεργιολογικής Εταιρείας
Αν. Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Παιδοαλλεργιολογίας

Η υποβολή περιλήψεων εργασιών του 14ου Πανελλήνιου Παιδοαλλεργιολογικού Συνεδρίου πραγματοποιείται αποκλειστικά online μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Συνεδρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή περιλήψεων, παρακαλούμε πατήστε εδώ >>.

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
03 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του 14ου Πανελλήνιου Παιδοαλλεργιολογικού Συνεδρίου.
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ