Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το 22ο Παιδιατρικό Συμπόσιο Κεντρικής Ελλάδας, το οποίο διοργανώνεται από την Εταιρεία Παιδιατρικής Εκπαίδευσης και Έρευνας Κεντρικής Ελλάδας (ΕΠΕΕΚΕ) σε συνεργασία με την Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθεί στις 8-9-10 Απριλίου 2022 στο Αμφιθέατρο Ιπποκράτης, Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Βιόπολις, στη Λάρισα.

Η Οργανωτική Επιτροπή έχει ήδη προβεί σε όλες τις αναγκαίες διευθετήσεις, προκειμένου να διασφαλιστεί η διεξαγωγή του Συμποσίου με όλους τους κανόνες ασφαλείας που προβλέπονται.Το Συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, δηλαδή με φυσική παρουσία στο Αμφιθέατρο Ιπποκράτης, τηρώντας όλα τα ισχύοντα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση για τους εγγεγραμμένους συνέδρους που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν το Συμπόσιο από το χώρο τους.
 
Σας υπενθυμίζουμε ότι η εγγραφή στο Συμπόσιο είναι δωρεάν.

 
Για την παρακολούθηση του Συμποσίου θα χορηγηθούν 14 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME/CPD Credits).

Προσβλέπουμε στη δυναμική συμμετοχή σας!

 
Γεώργιος Συρογιαννόπουλος                         Ιωάννα Γριβέα
Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής                      Καθηγήτρια Παιδιατρικής & Νεογνολογίας,
Πανεπιστημίου Θεσσαλίας                                   Διευθύντρια Παιδιατρικής Κλινικής
Πρόεδρος Εταιρείας Παιδιατρικής                       Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Εκπαίδευσης και Έρευνας Κεντρικής Ελλάδας
Εγγραφή – Μοριοδότηση
Για να παρακολουθήσετε το 22ο Παιδιατρικό Συμπόσιο Κεντρικής Ελλάδας, πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει προεγγραφή. Σύνεδροι που δεν έχουν προεγγραφή δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στο Συμπόσιο.
 
Στην περίπτωση της φυσικής παρουσίας συνέδρων απαιτείται να είναι πλήρως εμβολιασμένοι (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού) ή να έχουν νοσήσει το τελευταίο τρίμηνο. Για την είσοδο στο χώρο του συμποσίου αρκεί η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης. Επίσης σε όλη την διάρκεια της παρουσίας σας στο Αμφιθέατρο θα πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή, στην ορθή χρήση μάσκας, την τήρηση αποστάσεων και την υγιεινή των χεριών.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Το 22ο Παιδιατρικό Συμπόσιο Κεντρικής Ελλάδας μοριοδοτείται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, με 14 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME/CPD Credits).
Αμφιθέατρο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ