Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας ανακοινώσω, εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, τη διοργάνωση του 25ου Διαπανεπιστημιακού Συνεδρίου Ακτινολογίας στις 31 Μαρτίου – 3 Απριλίου 2022 στα Ιωάννινα.

Το Συνέδριο αυτό αποτελεί την πανελληνία – καθιερωμένη πλέον – κορυφαία εκδήλωση του Ελληνικού Κολλεγίου Ακτινολογίας, που για το έτος 2022 θα διοργανωθεί σε συνεργασία με το Εργαστήριο Κλινικής Ακτινολογίας και Απεικόνισης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ως είθισται με την ουσιαστική συμβολή όλων των συνεργαζόμενων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της Χώρας.

Ελπίζοντας πως η πορεία της πανδημίας θα μας επιτρέψει μέσα στο 2022, με ασφάλεια να επιστρέψουμε στην παραδοσιακή – δια ζώσης και με φυσική παρουσία – διοργάνωση του Συνεδρίου και να δράξουμε της ευκαιρίας για μια ουσιαστική, γόνιμη και παραγωγική επικοινωνία του ανθρώπινου δυναμικού της ειδικότητας μας, των πυρηνικών ιατρών, των φυσικών ιατρικής και των τεχνολόγων ακτινολόγων στο πλαίσιο του ιδιαίτερα ενδιαφέροντος τριημέρου επιστημονικού προγράμματος του 25ου Διαπανεπιστημιακού Συνεδρίου Ακτινολογίας.

Στόχος και μέλημα της Οργανωτικής & Επιστημονικής Επιτροπής είναι να έχουμε όλοι μας την ευκαιρία να ενημερωθούμε τόσο από διακεκριμένους και έμπειρους παλαιότερους συναδέλφους, όσο και νεότερους αντιστοίχως, πάνω σε ότι πιο σύγχρονο και επιστημονικά τεκμηριωμένο υπάρχει στην ειδικότητα της ιατρικής απεικόνισης και ταυτόχρονα να απολαύσουμε τη ζεστή ηπειρώτικη φιλοξενία της ιστορικής πόλης των Ιωαννίνων.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Μαρία Ι. Αργυροπούλου
Καθηγήτρια Ακτινολογίας, Τμήμα Ιατρικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Διευθύντρια Εργαστηρίου Κλινικής Ακτινολογίας και Απεικόνισης ΠΓΝΙ

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ενεργά στο επιστημονικό πρόγραμμα της επιστημονικής εκδήλωσης του Ελληνικού Κολλεγίου Ακτινολογίας. 
Κατηγορίες και θεματικές ενότητες:Απεικόνιση στην πανδημία Covid19Παιδιατρική ΑκτινολογίαΚεντρικό Νευρικό ΣύστημαΘώρακας – ΤράχηλοςΚαρδιά – ΑγγείαΜυοσκελετικό ΣύστημαΚοιλιά – Γαστρεντερικό ΣύστημαΚοιλιά – Ουροποιογεννητικό ΣύστημαΕπεμβατική ΑκτινολογίαΜαστός – Απεικόνιση κατά την κύησηΙατρική Φυσική – Νεότερες Τεχνικές στην Απεικόνιση 
Το Ελληνικό Κολλέγιο Ακτινολογίας προς το παρόν
προγραμματίζει το συνέδριο δια ζώσης
με δυνατότητα παρουσίασης εργασιών στο χώρο διεξαγωγής του.

eka-radiology2022.gr