Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μεταβολισμού των Oστών
Υβριδική Διεξαγωγή

Αγαπητοί φίλοι της ΕΕΜΜΟ,

Η οργάνωση και διεξαγωγή του 27ου Πανελλήνιου συνεδρίου της εταιρείας μας έχει αποδειχθεί σε αγώνα δρόμου με πολλαπλά εμπόδια λόγω του τεράστιου προβλήματος που αντιμετωπίζει η υφήλιος από τη συνεχιζόμενη και προσφάτως διογκούμενη πανδημία.

Προσπαθήσαμε, αρχικά με την μετατροπή του συνεδρίου σε υβριδικό και κατόπιν με την αλλαγή του τόπου διεξαγωγής, να διασφαλίσουμε τη δυνατότητα και της δια ζώσης παρουσία στο συνέδριο αυτό, μια και πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι δύσκολο να υποκατασταθεί από τη διαιδκτυακή συμμετοχή.

Η ασφάλεια όμως προηγείται και έτσι μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και την απαγόρευση των συνεδρίων με δια ζώσης παρουσία και στην περιοχή της Αττικής, είμαστε αναγκασμένοι να μετατρέψουμε το συνέδριο σε διαδικτυακό καθ’ολοκληρία.

Θα χρησιμοποιηθεί η ίδια πλατφόρμα που είχε ήδη διαμορφωθεί για την υβριδική μορφή, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και οι τελικές διευκρινιστικές οδηγίες σε όλους τους συμμετέχοντες.

Σας περιμένουμε στο διαδικτυακό μας Πανελλήνιο συνέδριο.
Παραμένετε ασφαλείς.

Με εκτίμηση,
Μάκρας Πολυζώης
Ενδοκρινολόγος
Πρόεδρος Ε.Ε.Μ.Μ.Ο. 2019-2020

Εγγραφή στο Συνέδριο

Στη νέα διαδικτυακή μορφή του συνεδρίου μας, μπορείτε πλέον να παρευρεθείτε μόνο μέσω διαδικτυακής παρακολούθησης.
Η εγγραφή σας στο συνέδριο είναι απαραίτητη προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση στη πλατφόρμα διεξαγωγής.

Εγγραφή Διαδικτυακής Παρακολούθησης

Επιστημονικό Πρόγραμμα


Για να δείτε το πρόγραμμα μπορείτε είτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου (www.27eemmo.gr) είτε να πατήσετε στο παρακάτω σύνδεσμο.

Επιστημονικό Πρόγραμμα

Απαντήστε