Αγαπητές και αγαπητοί Συνεργάτες,

Συνεχίζοντας σε αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε λόγω της πανδημίας COVID-19, την δια βίου μάθηση των παιδιάτρων, διοργανώνουμε υβριδικά (με φυσική παρουσία & διαδικτυακή μετάδοση) την 28η Επιστημονική Ημερίδα της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022, στο ξενοδοχείο Nikopolis, στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος της Ημερίδας είναι η ενημέρωση των παιδιάτρων σε θέματα καθημερινής παιδιατρικής πράξης αλλά και η αναβάθμιση της επιστημονικής γνώσης με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικής φροντίδας στα παιδιά και τους εφήβους.

Έχοντας ως ομιλητές έμπειρους και καταξιωμένους συναδέλφους- στελέχη της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής ευελπιστούμε ότι θα ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες σας. Για την επιτυχία της ημερίδας η συμμετοχή σας είναι τιμητική και καθοριστική.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής προσδοκώ στην ενεργό συμμετοχή σας στην 28η Επιστημονική Ημερίδα της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ.

Με εκτίμηση
Ασημίνα Γαλλή-Τσινοπούλου
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Για να δείτε το προκαταρκτικό επιστημονικό πρόγραμμα και τον κατάλογο ομιλητών της  28ης Επιστημονικής Ημερίδας “Επίκαιρα Θέματα στην Παιδιατρική”, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Η Ημερίδα μοριοδοτείται με 5 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME/CPD Credits).
Η εγγραφή για την 28η Επιστημονική Ημερίδα “Επίκαιρα Θέματα στην Παιδιατρική” είναι δωρεάν.

Στην περίπτωση της φυσικής παρουσίας συνέδρων απαιτείται να είναι πλήρως εμβολιασμένοι (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού) ή να έχουν νοσήσει το τελευταίο τρίμηνο. Για την είσοδο στο χώρο της ημερίδας αρκεί η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.
 
Για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας παρακαλούμε πατήστε εδώ.