Αγαπητές και αγαπητοί Συνεργάτες,

Συνεχίζοντας σε αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε λόγω της πανδημίας COVID-19, την δια βίου μάθηση των παιδιάτρων, διοργανώνουμε υβριδικά (με φυσική παρουσία & διαδικτυακή μετάδοση) την 28η Επιστημονική Ημερίδα της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ.

Στόχος της Ημερίδας είναι η ενημέρωση των παιδιάτρων σε θέματα καθημερινής παιδιατρικής πράξης αλλά και η αναβάθμιση της επιστημονικής γνώσης με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικής φροντίδας στα παιδιά και τους εφήβους.

Έχοντας ως ομιλητές έμπειρους και καταξιωμένους συναδέλφους- στελέχη της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής ευελπιστούμε ότι θα ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες σας. Για την επιτυχία της ημερίδας η συμμετοχή σας είναι τιμητική και καθοριστική.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής προσδοκώ στην ενεργό συμμετοχή σας στην 28η Επιστημονική Ημερίδα της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ.

Με εκτίμηση
Ασημίνα Γαλλή-Τσινοπούλου
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Η 28η Επιστημονική Ημερίδα “Επίκαιρα Θέματα στην Παιδιατρική” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 υβριδικά, δηλαδή με φυσική παρουσία τηρώντας όλα τα ισχύοντα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση για τους εγγεγραμμένους συνέδρους που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν την Ημερίδα από το χώρο τους.
Η εγγραφή για την 28η Επιστημονική Ημερίδα “Επίκαιρα Θέματα στην Παιδιατρική” είναι δωρεάν.

Στην περίπτωση της φυσικής παρουσίας συνέδρων απαιτείται να είναι πλήρως εμβολιασμένοι (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού) ή να έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο. Για την είσοδο στο χώρο της ημερίδας αρκεί η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.
 
Για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας παρακαλούμε πατήστε εδώ.