Αγαπητές και Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, η Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή σας υποδέχεται στο 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ρευματολογίας που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 8-11 Δεκεμβρίου 2022 και το οποίο αποτελεί την κορυφαία Επιστημονική Εκδήλωση της Εταιρείας μας. Μετά από 2 χρόνια δυσκολιών λόγω των αλλαγών που έφερε στη ζωή μας η πανδημία COVID-19 ελπίζουμε ότι αυτή την χρονιά θα επανέλθουμε στη κανονικότητα και η διεξαγωγή του Συνεδρίου προσδοκούμε να πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία.

Την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει την προσυνεδριακή εκδήλωση για τις Ρευματικές παθήσεις με την συμμετοχή των ενώσεων ασθενών, των ιατρών, άλλων επαγγελματιών υγείας και εκπροσώπων θεσμικών φορέων. Το επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει, Συναντήσεις με τον Ειδικό (Meet the Expert), Στρογγυλά ΤραπέζιαΕιδικές ΔιαλέξειςΚλινικά Φροντιστήρια καθώς και Δορυφορικά Συμπόσια και Διαλέξεις, ενώ θα παρουσιαστεί και η ερευνητική δραστηριότητα των Ελλήνων Ρευματολόγων.

Έμπειροι προσκεκλημένοι ομιλητές Έλληνες και Ξένοι, με εμπειρία και γνώση στον τομέα του ο καθένας θα αναπτύξουν θέματα σε όλους τους τομείς της Ρευματολογίας με στόχο να παρουσιασθούν τα τελευταία δεδομένα που αφορούν τις ρευματικές – μυοσκελετικές παθήσεις. Πιστεύουμε ότι η γνώση που θα προσφέρουν θα συνεισφέρει στη βελτίωση της ενημέρωσης αλλά και της κλινικής μας πρακτικής.

Το ΔΣ της ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ και εγώ προσωπικά σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σε αυτή την Επιστημονική Εκδήλωση της Εταιρείας μας καθώς η συμμετοχή́ και η παρακολούθηση θα κρίνουν τελικά́ την επιτυχία του Συνεδρίο

Εγγραφή στο Συνέδριο

Κάντε κλικ εδώ για την σελίδα του συνεδρίου