Χαιρετισμός Προέδρου

Η Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Βιοπαθολογίας/Εργαστηριακής Ιατρικής Ε.Ε.Ι.Β./Ε.Ι. προσηλωμένη στο βασικό στόχο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης διοργανώνει το 2ο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Συνέδριο Ιατρικής Βιοπαθολογίας στις 17 – 18 Δεκεμβρίου 2022.

Το 1ο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Συνέδριο (Δεκέμβριος 2021) διοργανώθηκε σε αυτή τη μορφή κάτω από τις δύσκολες περιοριστικές συνθήκες που είχε επιβάλει η πανδημία της COVID-19. Επειδή όμως «ουδέν κακόν αμιγές καλού», ο διαδικτυακός τρόπος επικοινωνίας έδωσε τη δυνατότητα παρακολούθησης και συμμετοχής σε πολλούς συναδέλφους και άλλους ενδιαφερόμενους, σε πιο απομακρυσμένες περιοχές, για τους οποίους η μετακίνηση προς ένα αστικό κέντρο θα ήταν πρακτικά πολύ δύσκολη. Υπήρξε μια πρωτοφανής συμμετοχή κατά τη διάρκεια όλου του προγράμματος.

Για τους παραπάνω λόγους η Ε.Ε.Ι.Β./Ε.Ι. μετά από αυτή την επιτυχή εμπειρία, αποφάσισε να καθιερώσει σε ετήσια βάση ένα πανελλήνιο διαδικτυακό συνέδριο που να καλύπτει όλα τα θεματικά πεδία της
Ιατρικής Βιοπαθολογίας / Εργαστηριακής Ιατρικής, με αναφορά τόσο στα νεότερα δεδομένα που προκύπτουν με «ιλιγγιώδη» ταχύτητα από τις εξελίξεις στη δημόσια υγεία και την τεχνολογία, όσο όμως και στην επικαιροποίηση των γνώσεων στα ποικίλα προβλήματα που απασχολούν σε καθημερινή βάση τον εργαστηριακό γιατρό.

Ελπίζουμε στην ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας, και στην υποστήριξη του «νέου θεσμού».

Περιμένουμε με χαρά τη συμμετοχή σας!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Ι.Β./Ε.Ι.
ο Πρόεδρος
Στυλιανός Χατζηπαναγιώτου
, Αναπλ. Καθηγητής

Link Συνεδρίου: www.livemedia.gr/biopathology22

Πρόγραμμα (pdf)
Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 
Για την εγγραφή & πληρωμή σας στο Συνέδριο, παρακαλούμε πατήστε εδώ για την ολοκλήρωση της και θα λάβετε τους κωδικούς πρόσβασης στο email σας.

*Η πληρωμή της εγγραφής σας μπορεί να πραγματοποιηθεί αποκλειστικά ηλεκτρονικά με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.
Τα έξοδα συμμετοχής δεν επιστρέφονται.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
Για να συνδεθείτε στο συνέδριο, παρακαλούμε εισάγετε παρακάτω το email που έχετε δηλώσει στην εγγραφής σας, στο πεδίο Event Username και τον κωδικό biopathology22

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Στο Συνέδριο χορηγούνται 16 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Ο χρόνος παρακολούθησης θα προσμετράται ηλεκτρονικά.
Τα μόρια δίνονται αναλογικά με τη συμπλήρωση των ωρών παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος.