Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ο Τομέας Υγείας Παιδιού, Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Αρωγοί Πρόληψης και Θεραπείας Παιδικών νοσημάτων» σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στις εργασίες του 31oυ Ετήσιου Συνεδρίου Συνεχιζόμενης Ενημέρωσης του Παιδιάτρου που θα πραγματοποιηθεί στις 11- 13 Φεβρουαρίου 2022, στο Ξενοδοχείο Grand Serai, στα Ιωάννινα & διαδικτυακά.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Τομέα Υγείας του Παιδιού και απευθύνεται πρωτίστως στον παιδίατρο, στον γενικό γιατρό αλλά και σε κάθε άλλο γιατρό συναφούς ειδικότητας που ασκεί πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας σε παιδιά, καθώς και σε άλλους επαγγελματίες υγείας.

Το Συνέδριο έχει ως στόχο την προβολή των νεότερων δεδομένων στον Παιδιατρικό τομέα καθώς η θεματολογία του Συνεδρίου βασίζεται στις γνώσεις και στις εμπειρίες που έχουμε αποκτήσει καθώς και στα νεότερα προβλήματα και συνθήκες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά.

Εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας Covid-19 το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με περιορισμένη φυσική παρουσία και με δυνατότητα απεριόριστης συμμετοχής διαδικτυακά. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στις εργασίες του.

Δείτε το Επιστημονικό Πρόγραμμα

Δείτε τους Προσκεκλημένους Ομιλητές

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ: Χωρίς περιορισμό

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΩΝ:Κάντε την εγγραφή σας  ΕΔΩ

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Ξενοδοχείο Grand Serai, Ιωάννινα

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΔΩ

Στην αίθουσα θα μπορούν να εισέρχονται μόνο οι σύνεδροι που έχουν εμβολιαστεί πλήρως ή νοσήσει πρόσφατα, με επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού και έχουν κάνει προεγγραφή
mask2Η διεξαγωγή του συνεδρίου έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής, με βάση
τα υγειονομικά πρωτόκολλα.Τήρηση αποστάσεων ασφαλείαςΤήρηση κανόνων ατομικής υγιεινήςΥποχρεωτική χρήση μασκών στους εσωτερικούς χώρους του συνεδριακού κέντρου από όλους τους συμμετέχοντες