Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Η Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικών Λοιμώξεων με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παιδιατρικών Λοιμώξεων που θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία από 8 έως 10 Δεκεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα του φετινού συνεδρίου είναι ιδιαίτερα πλούσιο και περιλαμβάνει θέματα από όλο το φάσμα των Παιδιατρικών Λοιμώξεων που ενδιαφέρουν Παιδιάτρους, Λοιμωξιολόγους, Μικροβιολόγους αλλά και Νοσηλευτές.

Θα συζητηθούν οι νεότερες εξελίξεις σχετικά με τους εμβολιασμούς, την αντιμετώπιση σοβαρών λοιμώξεων σε ανοσοκατασταλμένους ασθενείς αλλά και λοιμώξεων από πολυανθεκτικούς μικροοργανισμούς. Θα γίνει αναφορά σε νέες, πρωτοποριακές μεθόδους διάγνωσης των λοιμώξεων καθώς και σε νέες απειλές που αναδύονται λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει επίσης παρουσιάσεις και συζητήσεις περιστατικών με τη συμμετοχή του κοινού, βιβλιογραφικές ενημερώσεις και συζητήσεις πάνω σε αμφιλεγόμενα θέματα (“debates”).

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος και να συμβάλετε με την ενεργό συμμετοχή σας στην επιτυχία της φετινής μας συνάντησης.

Μαρίζα Τσολιά
Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΛ.Ε.Π.Λ
Καθηγήτρια Παιδιατρικής – Λοιμωξιολογίας
Διευθύντρια Β’ Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών
Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού»
Συμμετοχή
Εγγραφή
Για τη συμμετοχή σας στο Συνέδριο απαιτείται προεγγραφή.
Οι προεγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν online μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Συνεδρίου πατώντας εδώ.
Υποβολή Περιλήψεων
Η υποβολή περιλήψεων εργασιών του 3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Παιδιατρικών Λοιμώξεων  ξεκίνησε!

Επισημαίνεται ότι, η υποβολή περιλήψεων θα πραγματοποιείται αποκλειστικά online μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συνεδρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή περιλήψεων, παρακαλούμε πατήστε εδώ.
ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
03 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023
Διαμονή
Για τη διαμονή των συνέδρων έχουν εξασφαλισθεί δωμάτια στο συνεδριακό ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC. Πραγματοποιήστε έγκαιρα την κράτηση της διαμονής σας!

Για περισσότερες πληροφορίες και κόστος διαμονής, παρακαλούμε πατήστε εδώ.
Προκήρυξη Υποτροφιών
Η Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικών Λοιιμώξεων προκηρύσσει τη χορήγηση δύο (2) υποτροφιών των 5000 Ευρώ για μία ερευνητική πρόταση για την περίοδο 2023-2024. Αντικείμενο της έρευνας θα πρέπει είναι κάποιο θέμα σχετικό με τις παιδιατρικές λοιμώξεις. Η πρόταση μπορεί να είναι επιδημιολογική, κλινική ή εργαστηριακή, και θα πρέπει να είναι γραμμένη στα Αγγλικά. Καταληκτική ημερομηνία για το τρέχον έτος είναι η Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, 24.00. Η πρόταση θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά στο Γραμματέα της ΕΛΕΠΛ Αθανάσιο Μίχο, στη διεύθυνση amichos@med.uoa.gr, που θα ενημερώνει ότι η πρόταση παρελήφθη.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε πατήστε εδώ.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ