Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Η Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικών Λοιμώξεων με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παιδιατρικών Λοιμώξεων που θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία από 8 έως 10 Δεκεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα του φετινού συνεδρίου είναι ιδιαίτερα πλούσιο και περιλαμβάνει θέματα από όλο το φάσμα των Παιδιατρικών Λοιμώξεων που ενδιαφέρουν Παιδιάτρους, Λοιμωξιολόγους, Μικροβιολόγους αλλά και Νοσηλευτές.

Θα συζητηθούν οι νεότερες εξελίξεις σχετικά με τους εμβολιασμούς, την αντιμετώπιση σοβαρών λοιμώξεων σε ανοσοκατασταλμένους ασθενείς αλλά και λοιμώξεων από πολυανθεκτικούς μικροοργανισμούς. Θα γίνει αναφορά σε νέες, πρωτοποριακές μεθόδους διάγνωσης των λοιμώξεων καθώς και σε νέες απειλές που αναδύονται λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει επίσης παρουσιάσεις και συζητήσεις περιστατικών με τη συμμετοχή του κοινού, βιβλιογραφικές ενημερώσεις και συζητήσεις πάνω σε αμφιλεγόμενα θέματα (“debates”).

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος και να συμβάλετε με την ενεργό συμμετοχή σας στην επιτυχία της φετινής μας συνάντησης.

Μαρίζα Τσολιά
Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΛ.Ε.Π.Λ
Καθηγήτρια Παιδιατρικής – Λοιμωξιολογίας
Διευθύντρια Β’ Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών
Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού»Εγγραφή
Υποβολή Περίληψης


Διαμονή