Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί το 40ο ΜετεκπαιδευτικόΣεμινάριο της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Όπως κάθε χρόνο, η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών στο Π.Ψυχικό.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα χορηγηθούν 10μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME/CPD Credits). Το περιεχόμενο των εισηγήσεων περιλαμβάνεται στο επίτομο τεύχος που θα διατεθεί κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου.

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος και να συμβάλετε με την ενεργό συμμετοχή σας στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Μαρίζα Τσολιά
Καθηγήτρια Παιδιατρικής – Λοιμωξιολογίας
Διευθύντρια Β’ Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών
Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού»

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το 40ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Παιδιατρικής, το οποίο διοργανώνεται από την Εταιρεία για την Εκπαίδευση και την Έρευνα στην Παιδιατρική, σε συνεργασία με την Β’ Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών θα πραγματοποιηθεί στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου 2020 στο Αμφιθέατρο του Κολλεγίου Αθηνών (Στεφάνου Δέλτα 15,154 52, Π.Ψυχικό, Αθήνα).

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Επισημαίνεται ότι η Οργανωτική Επιτροπή του 40ου Μετεκπαιδευτικού Σεμιναρίου Παιδιατρικής εναρμονίζεται πλήρως με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για την πανδημία COVID-19. Αυτό σημαίνει, ότι το Σεμινάριο θα διεξαχθεί με υβριδικό τρόπο, δηλαδή θα υπάρχει υποχρεωτικά:
Φυσική παρουσία προκαθορισμένου αριθμού συνέδρων στο Συνεδριακό Κέντρο, τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες που περιγράφονται στα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για την πανδημία του κορωνοϊού και Ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση (live streaming) για τους λοιπούς εγγεγραμμένους συνέδρους.

Εγγραφείτε τώρα συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής και κατοχυρώστε τη φυσική σας παρουσία. Επισημαίνεται ότι η δυνατότητα επιτόπου εγγραφής, η οποία ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια, θα παρέχεται μόνο εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Για τη φόρμα εγγραφής του 40ου Μετεκπαιδευτικού Σεμιναρίου Παιδιατρικής, παρακαλούμε πατήστε εδώ..

Η φόρμα παρέχει τη δυνατότητα επιλογής παρακολούθησης του Σεμιναρίου μέσω φυσικής παρουσίας ή διαδικτυακής μετάδοσης (live streaming).

Σας υπενθυμίζουμε ότι η εγγραφή στο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο είναι δωρεάν.

Απαντήστε