Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Οι συνεργάτες μου και εγώ με πολλή χαρά σας προσκαλούμε στο φετινό 43ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής που θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου με φυσική παρουσία.

Η συμμετοχή στο Σεμινάριο είναι δωρεάν και θα χορηγηθούν 15 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME/CPD Credits). Το περιεχόμενο των εισηγήσεων θα συμπεριληφθεί, όπως κάθε χρόνο, στο επίτομο τεύχος που θα διατεθεί από την Κλινική μας.

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος και να συμβάλετε με την ενεργό συμμετοχή σας στην επιτυχία και αυτής της εκδήλωσης     

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Μαρίζα Τσολιά
Καθηγήτρια Παιδιατρικής – Λοιμωξιολογίας
Διευθύντρια Β’ Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών
Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού»

Το 43ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Παιδιατρικής, το οποίο διοργανώνεται από την Εταιρεία για την Εκπαίδευση και την Έρευνα στην Παιδιατρική, σε συνεργασία με τη Β’ Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» θα πραγματοποιηθεί στις 04 – 05 Νοεμβρίου 2023 με φυσική παρουσία στην αίθουσα θεάτρου του Κολλεγίου Αθηνών.

Για να δείτε το επιστημονικό πρόγραμμα του Σεμιναρίου παρακαλούμε πατήστε εδώ >>.

Όπως κάθε χρόνο, για το 43ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Παιδιατρικής θα κυκλοφορήσει βιβλίο πρακτικών το οποίο θα περιλαμβάνει όλες τις ομιλίες του Σεμιναρίου.

Το βιβλίο πρακτικών αποστέλλεται με courier και εξοφλείται με αντικαταβολή.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παραγγείλουν το βιβλίο, επικοινωνώντας με τη Γραμματεία της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής μέσω email στo 2ppk@med.uoa.gr

H συμμετοχή στο 43ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Παιδιατρικής είναι δωρεάν. Επισημαίνεται ότι για την παρακολούθηση του Σεμιναρίου είναι απαραίτητη η προεγγραφή.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
H συμμετοχή στο 43ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Παιδιατρικής είναι δωρεάν. Επισημαίνεται ότι για την παρακολούθηση του Σεμιναρίου είναι απαραίτητη η προεγγραφή.

Την Παρασκευή 03 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν κλινικά φροντιστήρια στη Βιβλιοθήκη Επιστημών Υγείας (Μ.Ασίας & Δήλου 1, Γουδί).
Η συμμετοχή θα γίνει με προεγγραφή λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων και κόστος 10€ ανά φροντιστήριο.
Χορηγείται ξεχωριστή βεβαίωση συμμετοχής και εκπαιδευτικό υλικό για κάθε φροντιστήριο.

Η καταβολή του δικαιώματος συμμετοχής μπορεί να πραγματοποιηθεί με κατάθεση στον κάτωθι τραπεζικό λογαριασμό
ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK
IBAN GR1401403960396002002000660

Για την εγγραφή σας επικοινωνήστε στο
τηλ. 2107793000
email 2ppk@med.uoa.gr

Για να δείτε το πρόγραμμα των κλινικών φροντιστηρίων παρακαλούμε πατήστε εδώ>>.