Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,
 
Εκ μέρους της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας Ηπατολογίας και Διατροφής (ΕΕΠΓΗΔ), σας προσκαλώ στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Εταιρείας μας που θα πραγματοποιηθεί στις 12-14 Νοεμβρίου 2021. Δυστυχώς οι παρούσες  υγειονομικές  συνθήκες δεν εξασφαλίζουν ασφαλές περιβάλλον για την υλοποίηση του Συνεδρίου δια ζώσης. Για το λόγο αυτό, το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά διαδικτυακά.
 
Το επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου μας παραμένει πλούσιο και επιστημονικά επίκαιρο, με ενδιαφέρον για τον γενικό παιδίατρο. Περιλαμβάνει στρογγυλά τραπέζια, συζήτηση κλινικών περιπτώσεων, κατευθυντήριων οδηγιών, προφορικών ανακοινώσεων και δορυφορικών διαλέξεων από όλο το φάσμα της Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας και Διατροφής.
 
Προσβλέποντας στην ενεργό συμμετοχή σας, σας διαβεβαιώνουμε ότι από τους διοργανωτές και την Εταιρεία διοργάνωσης του Συνεδρίου, θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να εξασφαλισθεί όσον είναι δυνατόν άμεσος τρόπος επικοινωνίας και έκφρασης απόψεων- ερωτήσεων στη διάρκεια των συνεδριών.
 
Ευελπιστώντας στην ενεργό συμμετοχή σας, εύχομαι να απολαύσετε ένα χρήσιμο συνέδριο.
 
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
 
H Πρόεδρος του Συνεδρίου και Πρόεδρος της ΕΕΠΓΗΔ
 
Μαρία Φωτουλάκη
Καθηγήτρια Παιδιατρικής- Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας
Διευθύντρια Δ’ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ

Το επιστημονικό πρόγραμμα του 4ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας Ηπατολογίας & Διατροφής είναι τώρα διαθέσιμο!

Το 3ήμερο πλούσιο και επίκαιρο επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει στρογγυλά τραπέζια, συζήτηση κλινικών περιπτώσεων, κατευθυντήριων οδηγιών, προφορικών ανακοινώσεων και δορυφορικών διαλέξεων από όλο το φάσμα της Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας και Διατροφής.

Για να δείτε το επιστημονικό πρόγραμμα και τον κατάλογο ομιλητών του Συνεδρίου, παρακαλούμε πατήστε εδώ.
 
Επισημαίνεται ότι το Συνέδριο μοριοδοτείται με 24 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME/CPD Credits).

Για την παρακολούθηση του Συνεδρίου είναι απαραίτητη η προεγγραφή.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ