Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Ιατρικής έχει τη χαρά και την τιμή να διοργανώσει το 3rd South East European Emergency and Disaster Medicine Congress (SEEEDMC), παράλληλα με το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επείγουσας Ιατρικής, στην ανοιξιάτικη Θεσσαλονίκη από 28 έως 31 Μαΐου 2020.

Τα συνέδρια πραγματοποιούνται σε μια εποχή που τα όνειρα και οι προσδοκίες μας για την Επείγουσα Ιατρική αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα και στη χώρα μας μετά από προσπάθειες πολλών ετών.

Σας καλούμε να μοιραστούμε με συναδέλφους από χώρες της γειτονιάς μας αλλά και ολόκληρου του κόσμου, τη γνώση, την εμπειρία, τον ενθουσιασμό και τις συγκινήσεις που μόνο η Επείγουσα Ιατρική μπορεί να προσφέρει τόσο άμεσα και σε τέτοια έκταση.

Σας περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη, σε μια πόλη ιστορική πολυπολιτισμική και φιλόξενη για γόνιμες συζητήσεις αλλά και επιστημονικές αντιπαραθέσεις, σε μια κοινή προσπάθεια ανάπτυξης της Επείγουσας Ιατρικής μέσα από προσεγγίσεις, συνεργασίες και ευγενή άμιλλα.

περισσότερες πληροφορίες: www.hesem-congress2020.gr Παρακαλούμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Συνεδρίου ERA ΕΠΕ (Υπεύθυνη κα Βίκυ Παπαμακαρίου, Ασκληπιού 17, 106 80Αθήνα, Τηλ: 210 3634944, Fax: 210 3631690, e-mail: info@era.gr)για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία.

Απαντήστε