Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας, Ηπατολογίας και Διατροφής σας προσκαλώ στο 5ο Συνέδριο της Εταιρείας μας που θα πραγματοποιηθεί στις 18-20 Νοεμβρίου 2022 στην Αθήνα.

Έπειτα από 2 χρόνια ειδικών επιδημιολογικών συνθηκών, θα έχουμε φέτος τη χαρά να παρευρεθούμε όλοι με φυσική παρουσία, με όλα τα πλεονεκτήματα που η ζωντανή αλληλεπίδραση παρέχει.

Όπως κάθε χρόνο, η θεματολογία του συνεδρίου θα είναι πλούσια και θα καλύπτει όλο το φάσμα της παιδιατρικής γαστρεντερολογίας, ηπατολογίας και διατροφής, απευθυνόμενη τόσο στους συναδέλφους παιδιάτρους όσο και σε όλους τους επαγγελματίες με ειδικό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Προσβλέπουμε συνεπώς στη συνεργασία σας, με την αποστολή περιλήψεων αλλά και με την ενεργή συμμετοχή σας τις ημέρες του συνεδρίου.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Η Πρόεδρος του Συνεδρίου
Ινώ Καναβάκη
Παιδίατρος – Παιδογαστρεντερολόγος, Ακ. Υπότροφος Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ, ΠΓΝ “ΑΤΤΙΚΟΝ”

Η υποβολή περιλήψεων εργασιών του 5ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας Ηπατολογίας & Διατροφής ξεκίνησε!

Επισημαίνεται ότι, η υποβολή περιλήψεων θα πραγματοποιείται αποκλειστικά online μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Συνεδρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή περιλήψεων, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Λήξη προθεσμίας υποβολής περιλήψεων
30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Για την παρακολούθηση του Συνεδρίου είναι απαραίτητη η προεγγραφή.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

helspghancongress.gr