Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας, Ηπατολογίας και Διατροφής σας προσκαλώ στο 5ο Συνέδριο της Εταιρείας μας που θα πραγματοποιηθεί στις 18-20 Νοεμβρίου 2022 στην Αθήνα.

Έπειτα από 2 χρόνια ειδικών επιδημιολογικών συνθηκών, θα έχουμε φέτος τη χαρά να παρευρεθούμε όλοι με φυσική παρουσία, με όλα τα πλεονεκτήματα που η ζωντανή αλληλεπίδραση παρέχει.

Όπως κάθε χρόνο, η θεματολογία του συνεδρίου θα είναι πλούσια και θα καλύπτει όλο το φάσμα της παιδιατρικής γαστρεντερολογίας, ηπατολογίας και διατροφής, απευθυνόμενη τόσο στους συναδέλφους παιδιάτρους όσο και σε όλους τους επαγγελματίες με ειδικό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Προσβλέπουμε συνεπώς στη συνεργασία σας, με την αποστολή περιλήψεων αλλά και με την ενεργή συμμετοχή σας τις ημέρες του συνεδρίου.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Η Πρόεδρος του Συνεδρίου
Ινώ Καναβάκη
Παιδίατρος – Παιδογαστρεντερολόγος, Ακ. Υπότροφος Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ, ΠΓΝ “ΑΤΤΙΚΟΝ”

ια να δείτε το επιστημονικό πρόγραμμα του 5ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας Ηπατολογίας & Διατροφής παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Συνεδρίου
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

To 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας, Ηπατολογίας και Διατροφής μοριοδοτείται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με 22 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME/CPD Credits).

helspghancongress.gr