Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας, Ηπατολογίας και Διατροφής έχω τη χαρά να σας προσκαλέσω στο 6o Πανελλήνιο Συνέδριο της Εταιρείας μας που θα πραγματοποιηθεί στις 24-26 Νοεμβρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με ζωντανή παρουσία, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να συναντηθούν δια ζώσης, ώστε να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες επί επιστημονικών θεμάτων αλλά και να συσφίξουν τις μεταξύ τους σχέσεις στη διάρκεια του κοινωνικού μέρους του συνεδρίου, το οποίο αποτελεί απαραίτητο κομμάτι ενός συνεδρίου.

Στα χνάρια των προηγούμενων συνεδρίων της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας, Ηπατολογίας και Διατροφής, το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο θα απαρτίζεται από θεματικές συνεδριάσεις, κατά τις οποίες διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες θα παρουσιάσουν τα σύγχρονα δεδομένα πάνω σε επίκαιρα θέματα της Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας, Ηπατολογίας και Διατροφής ενός επιστημονικού κλάδου ο οποίος συνεχώς εξελίσσεται. Θα παρουσιαστούν οι αντικρουόμενες απόψεις πάνω σε προβλήματα αιχμής καθώς και οι πιο πρόσφατες κατευθυντήριες οδηγίες των σχετικών επιστημονικών εταιρειών. Σημαντικό κομμάτι του συνεδρίου είναι, επίσης, η παρουσίαση του ερευνητικού έργου των Ελλήνων παιδογαστρεντερολόγων, το οποίο θα παρουσιαστεί σε ειδικές συνεδριάσεις, ενώ ορισμένες μελέτες θα ενσωματωθούν σε συνεδριάσεις εισηγήσεων με σχετικό θέμα.

Το συνέδριο απευθύνεται τόσο στους παιδογαστρεντερολόγους όσο και στους γενικούς παιδιάτρους, στους παιδιάτρους που επέλεξαν να εξειδικευτούν στην Παιδιατρική Γαστρεντερολογία, Ηπατολογία και Διατροφή και στους φοιτητές. Στα πλαίσια αυτά, το πρόγραμμα θα συμπεριλάβει όχι μόνο εξειδικευμένα θέματα αλλά και γαστρεντερολογικά θέματα που απασχολούν τον παιδίατρο στην καθημερινή κλινική πράξη.

Ευελπιστούμε, λοιπόν, να υποδεχθούμε όλους τους συναδέλφους στην όμορφη Θεσσαλονίκη, για να παρουσιάσουν το επιστημονικό έργο τους αλλά και να συμμετάσχουν ενεργά στις συνεδριάσεις και στις κοινωνικές εκδηλώσεις του 6ου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας, Ηπατολογίας και Διατροφής.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου
Χαράλαμπος Αγακίδης
Επίκ. Καθηγητής Τμήματος Ιατρικής Α.Π.Θ.

Για να δείτε το προκαταρκτικό Επιστημονικό Πρόγραμμα του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας Ηπατολογίας & Διατροφής παρακαλούμε πατήστε εδώ >>.

Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Συνεδρίου.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

To 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας, Ηπατολογίας και Διατροφής μοριοδοτείται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με 23,5 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME/CPD Credits).

helspghancongress.gr