Αγαπητοί μας  Φίλοι και Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για την οργάνωση του ‘‘6th NASCE/UEMS Scientific Meeting – New Frontiers in Open Innovation’’ που θα γίνει 9 – 12  Νοεμβρίου, 2021,  στο  ξενοδοχείο  DivaniCaravel.

Το Συνέδριό μας είναι ουσιαστικώς το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης Ιατρών και Επαγγελματιών Υγείας, με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και τις νέες εκπαιδευτικές μεθόδους (simulation, artificial intelligence κλπ).

Η NASCE (Network of Accredited Clinical Skills Centres of Europe) είναι επίσημος φορέας της UEMS (European Union of Medical Specialists) για όλα τα πιστοποιημένα κέντρα (εντός και εκτός Ευρώπης) που έχουν τις υποδομές για συνεχιζόμενη εκπαίδευση Ιατρών, Νοσηλευτών και Επαγγελματιών Υγείας. Η UEMS είναι ο μεγαλύτερος επιστημονικός φορέας εντός της Ευρώπης δεδομένου ότι εκπροσωπεί 1,6 εκ. Ιατρούς όλων των Ειδικοτήτων και προάγει μέσω των τμημάτων της (όπως η NASCE) την συνεργασία όλων των Επαγγελματιών Υγείας και την Διεπιστημονικότητα. Η UEMS είναι ο επίσημος συνομιλητής με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Γι΄αυτό άλλωστε και η συμμετοχή τους στους χαιρετισμούς και αλλού.

Την Τρίτη 9 και την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, θα γίνει το Σεμινάριο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών, με την αντίστοιχη ευρωπαϊκή πιστοποίηση. Το Train the Trainers Course έχει ξεχωριστή εγγραφή και έχει συμφωνηθεί, για πρώτη φορά, η συμμετοχή συγκεκριμένου αριθμού φοιτητών, ως παρατηρητές.

Στις 11 και 12  Νοεμβρίου, θα ακολουθήσει το Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου, με προσκεκλημένους καταξιωμένους ομιλητές από ΗΠΑ, Ευρώπη και ασφαλώς από την χώρα μας. Το απόγευμα της Παρασκευής 12 Νοεμβρίου από τις 13:30 – 20:00 θα ακολουθήσει το Athens Ideas Meeting στην ελληνική γλώσσα (Athens Thoughts for Higher Education and New Stimulation of Ideas) όπου προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα καταθέσουν απόψεις και νέες ιδέες πάνω στα κρίσιμα θέματα της εποχής μας.

Η καταληκτική ημερομηνία για  υποβολή εργασιών στο Συνέδριο είναι η 1η Οκτωβρίου και για μειωμένο ύψος εγγραφής, η 30η Αυγούστου, 2021.

Με  ιδιαίτερη  χαρά  σας προωθούμε :

  1. Το link με την διεύθυνση του Συνεδρίου στο διαδίκτυο :

https://nascescientificmeeting2021.gr/

  1. Την επιστολή πρόσκλησης που έχει σταλεί σ΄όλους τους επιστημονικούς φορείς στην Ευρώπη και σ΄άλλες  ηπείρους.

3.  Την αφίσα του συνεδρίου (που έχει και το link του website – active με διπλό κλικ).

4. Το πρόγραμμα του Σεμιναρίου Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών.

5. Το πρόγραμμα  του Επιστημονικού Συνεδρίου.

6.Το poster του Athens Ideas Meeting.

Θα  θέλαμε την βοήθειά  σας στην διάδοση και προώθηση  της  ενημέρωσης  για το Συνέδριο στην Επιστημονική σας Κοινότητα

και τη συμμετοχή σας με την αποστολή εργασιών, σ’ ένα Ευρωπαϊκό συνέδριο με μεγάλη συμμετοχή.