ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κατόπιν της μερικής χαλάρωσης των περιορισμών που ισχύουν για την πανδημία του COVID-19 η Οργανωτική Επιτροπή του Σχολείου αποφάσισε τη διεξαγωγή του με αμιγώς φυσική παρουσίαχωρίς την ύπαρξη ταυτόχρονης διαδικτυακής μετάδοσης. Αυτό σημαίνει ότι οι διαδικτυακές εγγραφές που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί ακυρώνονται αυτόματα και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα, εφόσον τον επιθυμούν, να εγγραφούν με φυσική παρουσία μέσω της επίσημης ιστοσελίδας.
Χαιρετισμός Προέδρου
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στο 7ο Σχολείο Παιδοαλλεργιολογίας, που διοργανώνεται από την Ελληνική Παιδοαλλεργιολογική Εταιρεία και θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Hermes, στη Σύρο στις 13-15 Μαΐου 2022 αποκλειστικά με φυσική παρουσία.

Το 7o Σχολείο Παιδοαλλεργιολογίας απευθύνεται κυρίως στον γιατρό που ασκεί πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια φροντίδα Υγείας σε παιδιά, πρωτίστως τον Παιδίατρο, κάθε άλλο γιατρό συναφούς ειδικότητας αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία υγείας. Στόχος του 7ου Σχολείου Παιδοαλλεργιολογίας είναι η κατά το δυνατό διαδραστικότερη παρουσίαση της ολοκληρωμένης και σύγχρονης γνώσης γύρω από τα αλλεργικά νοσήματα των παιδιών, που αποτελούν πλέον καθημερινά κλινικά προβλήματα.

Ως ομιλητές έχουν προσκληθεί έμπειροι και διακεκριμένοι συνάδελφοι που γνωρίζουν το αντικείμενό τους σε βάθος. Ο επιστημονικός διάλογος και η ενεργητική συμμετοχή όλων μας θα συμβάλουν ουσιαστικά στην επιτυχία της επιστημονικής αυτής συνάντησης.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Σοφία Τσαμπούρη
Πρόεδρος της Ελληνικής Παιδοαλλεργιολογικής Εταιρείας
Εγγραφή
Tο 7ο Σχολείο Παιδοαλλεργιολογίας θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία τηρώντας όλα τα ισχύοντα Υγειονομικά Πρωτόκολλα.

Οι συμμετέχοντες απαιτείται να είναι πλήρως εμβολιασμένοι (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού) ή να έχουν νοσήσει το τελευταίο τρίμηνο. Για την είσοδο στο χώρο του σχολείου αρκεί η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.

Προεγγραφές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 08 Απριλίου 2022. Οι προεγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν online μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Σχολείου.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Για τη διαμονή των συνέδρων έχουν εξασφαλισθεί δωμάτια στο Συνεδριακό Ξενοδοχείο HERMES.

Για περισσότερες πληροφορίες και κόστος διαμονής, παρακαλούμε πατήστε εδώ