Χαιρετισμός Προέδρου
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με ιδιαίτερη χαρά, σας ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή του 8ου Πανελλήνιου συνεδρίου που διοργανώνεται από την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος (Ε.Ε.Κ.Ε.).
Το Συνέδριο, το οποίο έχει καταστεί θεσμός, θα λάβει χώρα στο Πόρτο Χέλι και συγκεκριμένα στο Ξενοδοχείο AKS, στις 25 – 27 Ιουνίου 2021.
Το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ενώσεως Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος, προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί λόγω Covid-19 και προετοιμάζεται αναλόγως για να διεξαχθεί με υβριδικό τρόπο, έτσι ώστε ο κάθε σύνεδρος να έχει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο τρόπους παρακολούθησης των εργασιών του: Είτε να παρευρεθεί με φυσική παρουσία (προκαθορισμένου αριθμού συνέδρων ) στον χώρο του συνεδρίου είτε να παρακολουθήσει την ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση των εργασιών του.
Στο συνέδριο μας θα συζητηθούν επίκαιρα επαγγελματικά και επιστημονικά θέματα, που άπτονται και της πρόσφατης υγειονομικής κρίσης, ευχόμενοι το 2022 να είναι έτος υγειονομικής ελευθερίας και έτσι στο επόμενο συνέδριο να είμαστε όλοι μαζί υγιείς.
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής
Φ.Ν. Πατσουράκος
Πρόεδρος Ελευθ/τιων Καρδιολόγων Ελλάδος (ΕΕΚΕ)
Α’ Αντιπρόεδρος ΙΣΑ