Αγαπητοί κύριοι,

Το Web Conferece με θέμα From Modelling to Clinical Predictive and Interventional Tools to Treat Osteoarthritis, στο πλαίσιο του Project: OA Active, θα πραγματοποιηθεί στις 23 Απριλίου 2021
Το Web Conference απευθείνεται σε ΕΥ με ειδικότητα την ορθοπαιδική, την ρευματολογία, την αθλητιατρική κτλ και ασχολείται με την οστεοαρθρίτιδα. Συμμετέχουν επιφανείς ομιλητές της χώρας μας και του εξωτερικού οι οποίοι θα παρουσιάσουν τον τρόπο με τον οποίο ένας συνδυασμός μηχανιστικών υπολογιστικών μοντέλων, προσομοιώσεων και μεγάλων αναλυτικών δεδομένων μπορεί να στοχεύσει σε συγκεκριμένους ασθενείς. 
Το Web Conference πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου OA Active«Προηγμένα εξατομικευμένα μοντέλα υπολογιστών πολλαπλών κλιμάκων που αποτρέπουν την οστεοαρθρίτιδα» το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Παρακαλούμε θερμά όπως προωθήσετε το Web Conference, αποστέλλοντας στα μέλη του συλλόγου σας το επισυναπτόμενο πρόγραμμα και αναρτώντας στο site σας σχετικό banner. (επισυνάπτονται διαφορετικές διαστάσεις προς διευκόλυνσή σας). 
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site https://bluetree.events/client/OActive_WebConference/

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων κι είμαστε στη διάθεσή σας. 
Με εκτίμηση,