ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας περιμένουμε στην επίσημη παρουσίαση του ενημερωτικού προγράμματος Organmeetings, που περιλαμβάνει τον πρώτο πλήρη οδηγό στην Ελλάδα για τη δωρεά και μεταμόσχευση οργάνων, αλλά και εκπαιδευτικά webinars ενηλίκων, που δημιουργήθηκαν με σκοπό να λύσουν κάθε απορία, να δώσουν απαντήσεις και να συμβάλλουν στη σωστή πληροφόρηση των πολιτών.

Δημοσιογράφοι, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, σύλλογοι με κοινωνική προσφορά, αλλά και εταιρείες/επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συνδέσουν τη CSR πολιτική τους με τη γνώση γύρω από τη δωρεά οργάνων, τώρα μπορούν να γίνουν πρεσβευτές της συμμετέχοντας στα Organmeetings.

Γιατί η δωρεά οργάνων μας αφορά όλους.

Ένα ενημερωτικό πρόγραμμα με τη υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση, υπό την αιγίδα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) και του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου (ΩΚΚ).

Όσοι ενδιαφερόμενοι βρίσκονται εκτός Αθηνών θα υπάρχει δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης κατόπιν σχετικού αιτήματός σας.

Περισσότερες πληροφορίες στο onassis.org

Η πρόσκληση είναι ατομική. Παρακαλούμε για επιβεβαίωση της παρουσίας σας έως τις 18.11 στη φόρμα που θα βρείτε πατώντας στο link ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ.

Εάν επιθυμείτε να σας συνοδεύσει κάποιο επιπλέον άτομο ή να σας αντικαταστήσει διαφορετικός εκπρόσωπος από τον οργανισμό/ σύλλογο/ εταιρεία σας, παρακαλούμε δηλώστε το επίσης στη φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω link ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ.