ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Ο Διαδικτιακός τόπος του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων (ΙΣΚ) iscyclades.gr δεσμεύεται να προστατεύει την ιδιωτικότητά σας. Κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην σελίδα μας διατηρώντας την ανωνυμία του. Προσωπικά στοιχεία ζητούνται μόνο στην περίπτωση εφαρμογής του νόμου Ν. 4512 (ΦΕΚ 5/17-1-2018 τΑ ́). Στη σελίδα “Πολιτική Απορρήτου” περιγράφεται ποιες πληροφορίες συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε το iscyclades.gr και πως τις χρησιμοποιούμε. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας διατηρούνται εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για εσωτερικές διαδικασίες της επιχείρησής μας. Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους.

ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Μια απαραίτητη προϋπόθεση πριν από την έναρξη της συναλλαγής είναι η από μέρους σας κοινοποίηση ορισμένων από τα προσωπικά σας δεδομένα. Όταν τοποθετείτε μια πληρωμή, θα σας ζητήσουμε το όνομα και το επώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα στείλουμε την απόδειξη είσπραξης, τον αριθμό τηλεφώνου σας (ή άλλους αριθμούς τηλεφώνου που επιθυμείτε για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο), την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ. Σε περίπτωση που επιλέξετε να ολοκληρώσετε την συναλλαγή σας με πιστωτική κάρτα, τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας (αριθμός πιστωτικής κάρτας, ημερομηνία λήξης και αριθμός CVC2) δεν αποθηκεύονται ούτε στο iscyclades.gr ούτε σε κανένα άλλο μέσο επικοινωνίας. Ο Σύλλογος, ακολουθώντας ανεπιφύλακτα τους όρους της προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σύμφωνα με τους σχετικούς νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις, δεν πρόκειται να προβεί σε παράνομη και χωρίς τη δική σας έγκριση χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών.

Το iscyclades.gr σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτει, δημοσιεύει, πωλεί ή ανταλλάσσει τις προσωπικές πληροφορίες και τα δεδομένα που χρησιμοποιείτε για την χρήση των υπηρεσιών που προσφέρει. Κατ’ εξαίρεση, μπορούμε να ανακτήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από το μητρώο, τηρώντας πάντοτε τη διαδικασία που προβλέπεται από τη νομοθεσία, όταν αυτό απαιτείται από τις αρμόδιες αρχές. Τα προσωπικά δεδομένα που έχετε ήδη αποθηκεύσει ως εγγεγραμένος χρήστης στην σελίδα μας μπορούν να αλλάξουν ή μπορείτε να σταματήσετε ή να περιορίσετε τη χρήση τους οποιαδήποτε στιγμή συνδεθείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό και επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας στοιχεία. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα “Πολιτική Απορρήτου”.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Το iscyclades.gr κατά τη διάρκεια της αγοράς σας χρησιμοποιεί πρωτόκολλο SSL, για ασφαλής διαδικτυακές συναλλαγές. Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού της πιστωτικής σας κάρτας, του ονόματός και της διεύθυνσής σας, κρυπτογραφούνται και δεν μπορούν να αναγνωστούν ή να αλλάξουν κατά την διακίνησή τους στο διαδίκτυο. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) αποτελεί ένα διεθνές ηλεκτρονικό πρότυπο που αφορά στην πιστοποίηση των ιστότοπων στους χρήστες του διαδικτύου και την κρυπτογράφηση των δεδομένων μεταξύ των χρηστών του διαδικτύου και των διακομιστών ιστού.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Αν για κάποιο λόγο δεν εγκριθεί η εγγραφή ή μετεγραφή στο μητρώο τακτικών μελών, η εγγραφή στο ειδικό μητρώο, η έγκριση άδειας λειοτυργείας ιδ. Ιατρείου το όποιο καταβληθέν ποσό θα σας επιστραφεί εντός 14 ημερών από την ολοκλήρωση του ελέγχου. Για να γίνει η επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να μας στείλετε ένα μύνημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο contact@iscyclades.gr και να μας γνωστοποιήσετε το IBAN του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο θα επιστραφούν τα χρήματα.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

Το iscyclades.gr έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ανανεώσει τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. Το iscyclades.gr αναλαμβάνει την ευθύνη να ενημερώνει αυτό το κείμενο κάθε φορά που αλλάζουν οι όροι χρήσης ή προστίθενται νέοι.

Η χρήση της ιστοσελίδας iscyclades.gr και η χρήση των υπηρεσιών που παρέχονται στο iscyclades.gr συνεπάγεται την αυτόματη αποδοχή των παραπάνω όρων.